Co s sebou do letadla

Co si můžu vzít do příručního zavazadla do letadla? Ušetřete si problémy a zabalte si s CK Radynacestu!

Balíte si příruční zavazadlo a dělá vám starosti, co je vlastně povoleno na palubu letadla vzít? Ušetřete si zbytečné problémy a zabalte si s námi! Přinášíme vám infografiku, která vám usnadní rozhodování, co do kufru zabalit a bez čeho byste se měli raději obejít. Pravidla pro všechna letiště jsou stejná a kontroly přísné. Oborníci na bezpečnost totiž sestavili seznam zakázaných předmětů, které na palubě letadla nemají co dělat.

Krom všeho, co by bylo možné použít jako zbraň (nože, pinzety, nůžky, žiletky, konzervy, trekingové hole s kovovou špičkou, velké deštníky) mají na palubu zakázan vstup veškeré tekutiny nad 100 ml. Tekutiny, které běžně potřebujete (zubní pastu, šampóny, krémy atd.) musíte vložit do průhledného sáčku se zipem. A kde ho teď narychlo vzít? Nelekejte se, během dne jej seženete na každém letišti. My vám přesto doporučujeme, koupit si sáček s předstihem například v drogerii nebo papírnictví.

K lékům s objemem nad 100 ml (masti, kapky, inzulin atd.) si přibalte i potvrzení od lékaře. A pokud vám dělá starosti, co bude během letu pít vaše dítě, věřte, že pro dětskou výživu je udělena výjimka a vaše dítko si bude moci spokojeně dopřávat své mléko na zemi i ve vzduchu.

Už máte sbaleno? Přejeme příjemný let!

Co s sebou do letadla

Gabriela Káňová
www.radynacestu.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *